Υπηρεσίες

«Ποιοτική κατεύθυνση, tailor made λύσεις με τίμιους όρους και προσιτές τιμές σε κάθε δουλειά.»

Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε δυνατή online παρουσία με:

Consulting

Γνωρίζετε τι περίπου θέλετε να φτιάξετε.

Μαζί σχεδιάζουμε κάθε βήμα, κάνοντας την τεχνολογία εργαλείο για να πετύχετε τους στόχους σας.

Μελετούμε προσεκτικά.

Με βάση τους στόχους σας, αλλά και τις ψηφιακές προτιμήσεις του κοινού που στοχεύετε, μελετούμε ποιό είναι το καλύτερο Web-UX-Content plan που θα σας δώσει digital επιτυχία.

Website Design & Development

Το Web Design & Development είναι η τέχνη μας.

Δίνουμε μορφή και ουσία στην πληροφορία, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ιστοσελίδες με σωστό περιεχόμενο και σύγχρονη αισθητική που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της εταιρείας σας. Αυθεντικές, tailor-made ιστοσελίδες που δημιουργούν ποιοτική εμπειρία περιήγησης στους επισκέπτες σας και τους κερδίζουν. 

E-Commerce

Δεν είναι απαραίτητο, στις μέρες μας πια, να έχετε κάποιο φυσικό κατάστημα για να προσφέρετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Σας υποστηρίζουμε στον κόσμο του digital και των online πωλήσεων με ισχυρές και ευέλικτες λύσεις δημιουργίας e-shop.

Web Hosting Support &
Domain Registration

Web Hosting

Κανείς στις μέρες μας δεν έχει χρόνο να στέκεται μπροστά σε μια κενή οθόνη περιμένοντας τη σελίδα να φορτώσει. Για τον λόγο αυτό, φιλοξενούμε το website σας στους πιο ασφαλείς και ταχείς servers προσφέροντας στους επισκέπτες και πελάτες σας την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, φροντίζουμε να βελτιώνεται συνεχώς η απόδοση τους, και να επιλύουμε κάθε τεχνικό πρόβλημα σας. Ευχάριστη και θετική εμπειρία επισκέπτη, σημαίνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και παραμονή στο site σας.

Hardware Assembly,
Support & Referring

Σας υποστηρίζουμε σε Hardware, IT, setup systems, προτείνοντας κάθε φορά τη βέλτιστη ποιοτικά και οικονομικότερη σύνθεση συστημάτων ή λύση. 

Σας εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα στην τεχνική παρακολούθηση, βελτίωση και επίλυση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την ιστοσελίδα σας, την λειτουργία, την ταχύτητα και τα backup της.

Brand Strategy &
Content Creation

Brand Strategy & Technical Consulting

Είμαστε κοντά σας για να προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες τις δυνατότητες που προσφέρει το internet και διευρύνοντας με αποτελεσματικούς τρόπους την επικοινωνία με το κοινό σας.

Content Creation/ SEO & Performance

Η ομάδα μας δημιουργεί και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και τη μετατρέπει σε ένα ισχυρό εργαλείο marketing μέσα από το οποίο μπορείτε να διαφημιστείτε και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αποκτώντας ολοένα και πιο δυνατή οργανική παρουσία στο web.

Digiplane

Δεν είστε σίγουροι πώς να σχεδιάσετε την ψηφιακή σας παρουσία; Ρωτήστε μας:

Scroll to Top

Euromedica

ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟ

Κόστος Υπηρεσίας 

€ 256,45

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection